Ismet Kryeziu: Nuk ka nevojë për gaz që të rrëzohet marrëveshja

Për çështjen e Demarkacionit e cila pritet të ratifikohet në seancën e 1 shtatorit ka komentuar edhe Ismet Kryeziu, drejtor ekzekutiv i Instituti Demokratik të Kosovës (KDI).

Siç vlerëson ai, për ta rrëzuar marrëveshjen për Demarkacionin me Malin e Zi, nuk ka nevojë për gaz, por një gjë e tillë bëhet me votën e deputetëve.

“Rrëzimi i marrëveshjes për demarkacionin bëhet me votën e deputetëve, dhe për votë nuk nevojitet gaz lotsjellës, por bashkëpunim me deputetët të cilët besojnë se marrëveshja është gabim”, ka shkruar ai në Facebook.