Krasniqi në Kosovë, po i shijon pushimet në maksimum (Foto)

Kampioni kosovar, Haxhi Krasniqi po gjendet në fshatin e tij të Junikut në pushimet verore.

Ai së fundi ka postuar një foto në Facebook ku ka shkruar, “Po i shijoj bukurinë e Bjekshëve të Junikut”.

Sigurisht që Krasniqi këto pushime mund t’i shfrytëzon edhe si stërvitje pasi vendi ku po qëndron është vend malor, e për boksierë ky vend është shumë i mirë dhe i përshtatshem.