Sportisti me prejardhje nga Kosova i artë në Rio 2016

Medalje të artë në Lojërat Olimpike ka fituar edhe Kroacia.

Këtë sukses e ka arritur qitësi Josip Glasnovic, i cili është me prejardhje nga Janjeva në Kosovë.

Duhet theksuar që në këtë vend jeton një pakicë kroate prej qindra vitesh, transmeton Zëri.

Glasnoviq është në moshën 33-vjeçare dhe i papunë.

RIOEC881IPV5X_768x432