ZYRTARE – Kadri Veseli: Seanca për demarkacioni, me 1 shtator!

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka konfirmuar se seanca për demarkacionin pritet të mbahet me 1 shtator.

“Do të kemi seancë më 1 shtator, ku do të jetë edhe çështja e demarkacionit”, ka thënë ai gjatë konferencës të mbajtur hë hollin e Kuvendit.

Fjalimi i plotë:

Kërkoj falje sepse mora vesh që ka pas reaksion qe nuk i kanë lejuar mediat lart në kryesi të Kuvendit.

Seancë plenare do te kemi me 1 shtator që do të jetë për demarkacionin. Pastaj do te vazhdojme me agjendën tonë. Të jem i sinqertë, ajo qe po ndodh me gazin çdo here nuk është e mire.

Derisa te jem ne krye të Kuvendit do të keni (mediat) qasje të plote në çdo vend.

Po bisedohen gjëra që nuk na kanë hije dhe gjuha e pamatur mund te na kushtoj. Të githë e duan vendin e tyre dhe të gjithë le ta dinë që shteti nuk do te cenohet dhe askush nuk do te na ndal ne cenim te shtetit…