Babai i Tunës është medalist olimpik? (Foto)

Këngëtarja Altuna Sejdiu – Tuna vjen prej një familje sportistësh.

Babai i saj, Shaban Sejdiu, ka qenë dy herë rresht fitues i medaljes së bronztë në dy palë lojëra olimpike.

shabani 1

Shaban Sejdiu ka qenë mundës dhe dy medaljet i ka fituar gjatë lojërave olimpike në Moskë më 1980 dhe në Los Angeles më 1984.

Shabani është edhe mik i mirë i boksierit kosovar Aziz Salihu, po ashtu medalist i bronztë në Lojërat Olimpike në Los Angeles.