Dogana e Kosovës pavarësohet nga mbikëqyrja e EULEX-i

Me rastin e përfundimit të mbikëqyrjes dhe monitorimit të Doganës nga ana e EULEX-it, sot do të zhvillohet një takim nga Drejtori i Përgjithshëm i Doganës dhe U.D. Shefit të EULEX-it në prani të zëvendës ambasadorit të SHBA-ve.

Takimi do të mbahet në ambientin e Drejtorisë së Doganës, duke filluar nga ora 11:00.