Zyra e BE’së e shqetësuar për kthimin e dhunës në Prishtinë

Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë përmes një deklarate ka thënë se është e shqetësuar për kthimin e veprimeve të dhunshme në Prishtinë.

“Zyra e BE-së në Kosovë është e shqetësuar që sheh kthimin e veprimeve të dhunshme gjatë ditëve të fundit në Prishtinë. Dhuna nuk ka vend në një shoqëri demokratike dhe si e tillë nuk është e pranueshme për Bashimin Evropian”, shkruan në deklaratën e Zyrës së BE’së në Kosovë./PrishtinaPress.eu