Veseli: Majlinda është shembull, është krenaria e Republikës së Kosovës

Paris, France, Februar 6 Andrea Chitu (ROU), Majlinda Kelmendi (KOS) - Grand Slam Paris 2016 (Photo © by Klaus Mueller. All rights reserved. Including image always credited to Klaus Mueller)
Ai ka thënë se medalja e artë e fituar nga Majlinda i ka bërë krenarë të gjithë qytetarët e Kosovës dhe ua ka shtuar atyre ndjenjën e të qenit kampion.

Kreu i Kuvendit, Kadri Veseli ka folur edhe për suksesin e xhudistes Majlinda Kelmendi në Lojërat Olimpike, Rio 2016.

Ai ka thënë se medalja e artë e fituar nga Majlinda i ka bërë krenarë të gjithë qytetarët e Kosovës dhe ua ka shtuar atyre ndjenjën e të qenit kampion.

Veseli tha Majlinda e ka bërë shumëkë të qajë nga gëzimi dhe se është shembull për rininë, për të gjithë qytetarët e Kosovës.

“Për të qenë kampione si Majlinda duhet të jesh i guximshëm, prandaj Majlinda është shembull që po ndjek Republika e Kosovës. Është shembull që disa mos të shikojnë kah idetë e rrezikshme siç është republika e tretë”, ka thënë Veseli..PrishtinaPress.eu