Kryekuvendari Veseli kujton Hasan Prishtinën

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka kujtuar Hasan Prishtinën.

\”Sot, në 83 vjetorin e rënies, kujtojmë luftëtarin dhe diplomatin e madh të çështjes sonë kombëtare, Hasan Prishtinën. Me veprën e tij jetësore, ai u shndërrua në model të atdhetarisë për të gjitha gjeneratat që punuan e luftuan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës\”, ka shkruar Veseli në Facebook.