Veseli: Rivitalizimi i urës në Mitrovicë, hap pozitiv

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, rivitalizimin e Urës së Ibrit e ka cilësuar si të vonuar, por e quan hap pozitiv që do të përfundojë me hapjen e plotë të urës.

Postimi i Veselit në Facebook:

Revitalizimi i Urës mbi Ibër në Mitrovicë, ndonëse i vonuar, përbën një hap pozitiv në funksion të procesit i cili duhet të përfundojë me hapjen e plotë të Urës. Ajo duhet t’i kthehet qytetit dhe jetës së qytetarëve mitrovicas, t’i shërbejë së ardhmes dhe jo të së kaluarës.K.V.” (sic), ka shkruar Veseli./PrishtinaPress.u