Hoteli i parë pa dyer, pa mure e pa çati, hapet në Zvicër (Foto)

Me pamje marramendëse e ambient tejet të bukur në Alpet zvicerane, bëri që të ndërtohet edhe një hotel tepër interesant!

Ky hotel, nuk ka dyer, nuk ka çati e nuk ka as mure përreth, gjë që e bënë unik por edhe të bukur, transmeton lajmi.net.

Emri i hotelit është “Zero Stars” që në shqip e ka kuptimin që është hotel pa yje, por megjithatë ky hotel po merr miliarda yje nga turistët e vendasit që kanë shkuar për ta provuar atë.

Dhoma për një natë kushton rreth 210 dollarë, e ndërsa është hoteli me ambientin më të mirë të mundshëm, të freskët dhe të bukur.