Ilaçi popullor që i largon gurët në veshka për 6 ditë

Nëse keni gurë në veshka, përgatitni këtë ilaç të thjeshtë e popullor dhe për 6 ditë do t’i nxirrni jashtë.

Përveç kësaj, do t’i pastroni veshkat edhe prej rërës që mund të jetë mbledhur aty. Shumë njerëz që e kanë përdorur këtë ilaç e kanë zgjidhur problemin e tyre.

Të gjithë përbërësit janë të shëndetshëm, e ilaçi nuk ka asnjë efekt të dëmshëm anësor.

Përbërësit:

– 100 ml lëng limoni

– 100 ml vaj të ftohtë ulliri

– 100 ml birrë

Përgatitja:

Të gjithë përbërësit i vendosni në kavanoz prej qelqit dhe i përzieni mirë.

Përdorimi:

Pini 50 ml lëng në mëngjes esëll.

Efekti:

Nëse keni rërë në urinë, do të pastroheni brenda 4 ditësh, nëse keni gurë do të duhen deri në 6 ditë.