Biden e dekoron me Stemën Shtetërore Majlinda Kelmendin (Foto)

Joe Biden ka dekoruar me Stemën Shtetërore xhudisten Majlinda Kelmendi

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden ka dekoruar me Stemën Shtetërore kampionen olimpike, Majlinda Kelmendi.

Biden përgëzoj Majlindën dhe ia prezantojë nipave të tij.

“Joe Biden Nënkryetar Amerikan jep dekoratë Stemën Shtetërore për Majlindën gjatë zbritjes në Aeroport

Përgëzoj Kampionen tonë dhe ja prezentoj Majlinden nipave të tij si Heroina e Vendit tonë”, ka shkruar Kuka në Facebook.