Nga ky vikend Premierliga kthehet në Digit Alb dhe IPKO

Digit Alb dhe IPKO do të transmetojnë ndeshjet e Premierligës për sezonin e ri, 2016/2017, shkruan gazeta Express.

Teleshikuesit e Digit Alb dhe IPKO do të kenë mundësin që nga kjo fundjavë të përcjellin ndeshjet e Premierligës.

Digit Alb dhe IPKO do të transmetojnë ndeshjet e kampionatit anglez për sezonin e ri, 2016/2017.

Duhet theksuar se ndeshjet e xhiros së parët të Premierligës nuk janë transferuar nga asnjë televizion shqiptarë