Si i la gruaja e Limajt nën hije gratë tjera? (Foto)

Kryetari i “Nismes”, njëri ndër politikanët më aktiv për vite me rradhë, Fatmir Lima, është edhe një bashkëshort dhe baba i dedikuar.

Pas vdekjes së gruas së parë, Limaj është martuar me Linden nga Suhareka, e cila ka arritur ta bëjë të lumtur politikanin kosovar.

Linda punon, është person social dhe mbi të gjitha komentohet për bukurinë e saj, shkruan “Kosovarja”.

Linda e Fatmir Limajt i le në hije sa i përket bukurisë të gjitha gratë e politikanëve e liderëve të tjerë.

gruaja 2

gruaja 3

gruaja