Shumë e nxehtë! Chloe Goodman flladitet në det (Foto)

Asaj i pëlqen deti. Kështu që nuk është ndonjë suprizë që Chloe Goodman, 23 vjeçe, ishte në Florida dje në plazh.

Fotot e yllit televiziv britanik duke u larë në dush dhe duke luajtur volejboll janë tepër të nxehta.