PDK e LDK të gatshme për protestë kundër Shpend Ahmetit (Video)

Akuza në drejtim të Komunës së Prishtinës dhe kryetarit Shpend Ahmeti vazhdojnë të vijnë nga kundërshtarët politikë të Vetëvendosjes.

PDK dhe LDK janë sulmuesit e radhës të cilët akuzojnë kryetarin Ahmeti për parregullsi në procesin e punësimeve në komunë.

Bujar Cakolli sekretar i Partisë Demokratike në Prishtinë, për televizionin ka deklaruar që se Komuna e Prishtinës më së paku është duke u qeverisur nga prishtinasit.

Jo vetëm Cakolli ka fjalën e tij kundër pushtetit aktual në Prishtinë.

Flamur Shala nga radhët e Lidhjes Demokratike ka deklaruar se punësimet në këtë komunë janë të politizuara.