Hyseni diskuton për sigurinë në Prishtinë

Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni, në kuadër të takimeve që po mbanë në të gjitha rajonet e Kosovës, sot do të mbajë takimin përmbyllës me anëtarët e Forumeve lokale të Sigurisë të regjionit të Prishtinës.

Në këto takime, do të diskutohet për trafikimin me qenie njerëzore, përdorimi i drogave dhe për parandalimin e Radikalizmit dhe Ekstremizmit të dhunshëm që shpie në terrorizëm.

Sipas njoftimit për media, në Komunën e Prishtinës do të marrin pjesë përfaqësuesit e forumeve nga komunat e këtij regjioni, si komuna e Podujevës, Fushë Kosovës, Drenasit, Lipjanit, Obiliqit dhe komuna e Graçanicës.