Pesë kompani shpallen tatimpaguesit më të mirë të vitit

Kompanitë , “Cacttus”, “Coca Cola Hellen Bottling Company Kosovo” , “Kid Zone Kosovo”, Ndërmarrja Tregtare ”Fortesa” dhe “Scan Color JYSK” janë shpallur tatimpaguesit më të mirë të 2015.

Ndarjen e shpërblimeve e ka bërë kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa.

Këto kompani hyjnë në kategorinë e bizneseve që kanë mbi 5 milionë euro qarkullim vjetor.

Po ashtu janë ndarë edhe mirënjohje për kompani që kanë qarkullim 1.5 milion, etj.