85-vjetori i Dritëro Agollit, tashmë në treg pulla me imazhin e tij (Foto)

0
53

Në kuadër të 85-vjetorit të shkrimtarit Dritëro Agolli, Posta Shqiptare i ka dedikuar pullën postare shkrimtarit.

Pulla është realizuar nga Petraq Papa, ndërkohë që vlera e saj arrin në 120 lekë. Kjo pullë përbëhet nga një seri me një pamje, një tabak të përbërë prej nëntë pullash, si dhe nga zarfi i ditës së parë. Sa I përket tirazhit të saj arrin në 34.250 pulla si dhe 250 copë FDC ( Zarfi i ditës së parë).

 

 

LEAVE A REPLY