Me këto kushte përballen pacientët në klinikën e Kardiologjisë(FOTO)

0
84

Disa klinika të QKUK’së nuk ofrojnë as kushte minimale për pacientë. Shumica nga to janë shumë të vjetruara dhe aspak higjenike. Për këtë arsye një numër i madh i pacientë shpenzojnë shumë të mëdha parash për t’u mjekuar nëpër klinika private.

Lexuesit e Gazetës Express shumë shpesh dërgojnë fotografi që shfaqin gjendjen e mjerushme të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Mungesë të infrastrukturës dhe të pastërtisë ka edhe në Repartin e Kardiologjisë./Gazeta Express

LEAVE A REPLY