Pacolli debat me qytetar në modelin amerikan (Foto)

Presidenti i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka filluar debatet me qytetarë nëpër gjithë territorin e Kosovës.

Tema e këtyre debateve është zhvillimi ekonomik dhe punësimi.

Por ajo që po bie në sy nëpër këto debate është modeli që ka zgjedhur lideri i AKR-së.

Forma e organizimit të debatit është ajo që shihet së fundmi nëpër debatet presidenciale amerikane.

11

12

13

14