Prezantohet raporti i vizitave sistematike të nxënësve në Komunën e Prishtinës (Foto/Video)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies sociale, Arben Vitia kanë mbajtur një konferencë për media ku kanë prezantuar rezultatet e vizitave sistematike mjekësore.

Ky raport kishte të bënte me vizitat sistematike të nxënësve të shkollave të mesme të ultë përgjatë vitit shkollor 2015/2016.

“Çdo i katërti fëmijë në shkollat e Prishtinës mund të konsiderohet me mbipeshë, e kjo vjen nga kequshqyshmëria. I falënderoj të gjithë ata që i kanë bërë vizitat nëpër shkolla. Më vjen mirë që kemi përmirësim të shëndetit në përgjithësi”, ka thënë Ahmeti./Indeksonline