‘Viva Fresh Store’ shet djathë të mykur (Foto)

Marketet vendore vazhdojnë të shesin produkte të skaduara afati dhe të mbushura nga myku.

Madje rastet për raportime të tilla nuk janë të pakta. Së fundmi, djathë i mykur është shitur në njërin nga supermarketet e ‘Viva Fresh Store’ në Prishtinë.

Në fotografitë e dërguara nga një lexues i Gazeëts Fjala shihet më së miri djathi i mykur i cili është blerë nga personi në fjalë.

14670668_163313167458813_6277240170301564608_n 14670675_163313040792159_2400047296027541199_n