A është normal Adem Salihaj?

Salihaj i ka mbledhur të gjitha mediat para bustit të Ibrahim Rugovës. Gjithë vëmendjen mediale, ai e ka shfrytëzuar për të folur për ilirët dhe doket e tyre të dasmave, e jo për atentatet e pasluftës – siç pritej – pasi vetë Salihaj e ka një profil të tillë e jo të ilirologut ose të historianit

Adem Salihaj vendosi të flasë për një popull të quajtur Galash, të cilët jetojnë në mes të Afganistanit dhe Pakistanit, e që paskan prejardhje Ilire, shkruan Gazeta Express.

Pas një njoftimi që u bë nëpër media se Adem Salihaj ka një lajm të rëndësishëm për të dhënë, duke thirrur kështu të gjitha mediat, ai foli për histori.

Shikoni dhe dëgjoni:

1
2
3