Ja çka thotë Blero për Afronën (Foto)

Blero dje ka përfunduar në spital dhe sipas mediave ai ka marrë edhe infuzion.

E si duket gjendja jo e mirë e tij e ka shtyrë atë të postojë një fotografi ku shihet me Afronën dhe ta shkruaj “Mis u love”.

Çifti shpesh ballafaqohen me largim ndaj njëri-tjetrit pasi ata punojnë edhe jashtë vendit.