Ja për çfarë arsye Sabri Fejzullahu nuk ka shkuar te dasma e djalit të Shyhretes (Video)

Edhe këngëtari Sabri Fejzullahu ka munguar në dasmën e djalit të Shyhrete Behlulit.

Këngëtari në emisionin “N’Kosovë Show” ka treguar arsyet e mungesës së tij në këtë dasmë.

“Shyhreten e kam mikeshën më të madhe. Nuk mujsha m`i lan paret që kom pasë m’i marrë në Gjermani e me shku në dasëm të Shyhretës”, ka thënë Fejzullahu.

Në emisionin e Shpëtim Deskut, përveç këngëtarit Sabri Fejzullahu, janë të ftuar edhe gazetari Milaim Zeka dhe imami i Drenasit, Osman Musliu.