Qytetari xhiron hedhësit e mbeturinave në kryeqytet, por fyhet e kërcënohet (Video)

Një qytetar ka xhiruar disa persona derisa po hidhnin mbeturina në një pjesë të kryeqytetit.

Ata po shfrytëzonin një vend jo adekuat për hedhjen e mbeturinave, ndërsa po mendoni se nuk po shihen nga askush.

Por, qytetari që po xhironte, kur shihet duke marr pamje fyhet dhe kërcënohet nga dy persona që po hidhnin mbeturinat.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen Arbëria të Prishtinës, ku një transportues u ndal dhe po hidhte mbeturina.

Për më shumë ndiqeni videon: