Tërhiqet shorti, Kosova në grup të vështirë për “Euro 2018”

Në Nyon të Zvicrës është bërë tërheqja e shortit për rundin preliminar për “Euro 2018” në futsall.

Kosova në rundin preliminar për “Euro 2018” në futsall është pjesë e Grupi E së bashku me Norvegjinë, Danimarkën dhe Qipron.

Është interesante se ekipi kosovar do të përballet me Qipron, shtet që nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.