Assad me krahasin të çuditshëm: Serbia ka kaluar nëpër ato që tani po kalon Siria

Presidenti i Sirisë, Bashar al-Assad ka thënë se në vendin e tij janë të vetëdijshëm se në të gjithë këto që tani po kalon Siria në të shkuarën ka kaluar Serbia

Në një intervistë për gazetën serbe  “Politika” ai thotë se kjo “vlen për demonizimin medial, shqetësimin humanitar” propagandën dhe agresionin psikologjik, nxitjen e konflikteve fetare, sanksionet ekonomike, bombat  dhe raketat , si dhe në fund, rrëmbimin e territorit” , përcjellë Klan Kosova.

Ai ka folur edhe për miqësinë në mes të babait të tij dhe Titos, miqësinë e popullit të Sirisë dhe Jugosllavisë, dhe tani miqësinë midis Sirisë dhe Serbisë.

Në intervistën e cila dotë publikohet e plotë në numrin e nesërm të gazetës, Assad është interesuar të dijë se nëse serbët e dinë se çfarë po ndodh në Siri, transmeton Klan Kosova.