Çfarë lidhje ka Era Istrefi me këtë vajzë

Këngëtarja Era Istrefi përveç që po pëlqehet nga rinia dhe pjesa më e madhe në moshë, ajo pëlqehet edhe nga fëmijët shumë të vegjël.

Në një foto që ajo e ka publikuar në rrjetin social “Instagram”, të një vajze të vogël, ku shihet vajza me një veshje si të Era Istrefit te klipi i këngës “Bonbon”.