Ja 24 këngët e Festivalit të 55-të në Radio Televizionin Shqiptar

Janë zbuluar sot emrat e këngëtarëve pjesëmarrës në Festivalin e fundvitit në RTSH.

Mes emrave vërehen Xuxi, Genc Salihu, Linda Halimi, Rrezarta Smaja, Dilan Reka dhe emra të tjerë këngëtarësh.

Vetëm 24 këngë do të jenë pjesë e netëve gjysmëfinale ndërsa vetëm 14-të këngë do të hynë në finale. Lista e këngëve është bërë publike sot nga Radio Televizionit Shqiptar, publikuar më pas nga faqja Eurovision Albania.