Ja çka fut Kallashi këtë herë te ‘zogu’ i saj (Foto)

Donjeta Kosumi duket si vajzë e egër.

Këtë e ka dëshmuar edhe me këtë foto.

Duket se ajo pos në pamje, e tillë është edhe në shtrat, transmeton Express.

Ajo ka hapur këmbët dhe ka futur jastëkun në mes.