Murati e Krasniqi para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

0
36

Ministri i Diasporës, Valon Murati dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi raportojnë në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me raportet e Auditimit për ministrit e tyre.

Në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike fillimisht do të behët shqyrtimi i raportit të auditimit për pasqyrat vjetore financiare të Ministrisë së Diasporës, për vitin e përfunduar me 31 dhjetor 2015 ku i ftuar për ketë çështje është Ministri, Valon Murati.

Më pastaj Komisioni do të bejë shqyrtimin e Raportit të auditimit për pasqyrat vjetore financiare të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, për vitin e përfunduar me 31 dhjetor 2015 ku i ftuar është Ministri, Memli Krasniqi.

LEAVE A REPLY