Real Madridi mposht Barcelonën për veturat Audi, shikoni…

Të dyja, Real Madrid dhe Barcelona kanë për sponsor Audin dhe lojtarët e stafi teknik tashmë kanë zgjedhur veturat e tyre.

Zgjidhja më e shpeshtë ka qenë ajo e Audi Q7, nga t dy skuadrat.

Real Madridit i janë dhënë 25 vetura, ndërsa Barcelonës 23.

Por ajo që bën diferencën janë edhe çmimet, pasi madrilenët kanë zgjedhur vetura më të mira.

Çmimet e veturave të marra nga Real Madrid

Audis Audi Q7 3.0 TDI 272 CV Sport – 73.950 € x 10 – 739,500 euro.

Audi Q7 3.0 TDI 272 CV Design – 73.950 € x 1 – 73,950 euros

Audi Q7 e-tron 3.0 TDI 373 CV Design – 88.720 € x 3 – 266,160 euro.

Audi RS 6 performance – 143.660 € x 3 – 430,980 euro.

Audi A7 sportback competition – 88.655 € x 1 – 88,655 euro.

Audi SQ7 4.0 TDI – 112.215 € x 3 – 336,645 euro.

Audi RS 7 performance – 152.385 € x 2 – 304,770 euro.

Audi S8 Plus – 160.570 € x 1 – 160,570 euro.

Audi RS 6 – 134.185 € x 1 – 134,185 euro.

Total 2,535,415 euro

Çmimet e veturave të marra nga Barcelona

Audi Q7 sport 3.0 TDI – 73.950 € x 16 – 1,183,200 euro.

Audi RS Q3 performance – 71.010 € x 3 – 213,030 euro.

Audi A7 Sportback S Line edition 3.0 TDI – 73.240 € x 2 – 146,480 euro.

Audi RS 7 Sportback performance – 152.385 € x 1 – 152,385 euro.

Total 1,695,095 euro