Shoqata e Endoskopisë Gastronitestinale mban konferencën e katërt

Shoqata Kosovare e Endoskopisë Gastronitestinale (SHKEG) mban sot konferencën e katërt.

Në këtë konferencë njëditore do të trajtohen tema nga lëmi i endoskopisë gastrointesinale si: stentat në sistemin gastrointestinal, trajtimi endoskopik i obezitetit, përdorimi i ultrazërit endoskopik (EUS), trajtimi i semundjes inflamatore të zorrëve dhe tema të tjera.

Në konferencë do të ketë ekspertë të ftuar nga Koracia, Turqia , Maqedonia dhe vendet e tjera.