Autobusët vazhdojnë punën

Qarkullimi i 30 autobusëve të rinj të Trafikut Urban në Prishtinë i filluar me datën historike të 17 Shkurtit 2017, shpalljes së Pavarësisë, si duket ka dhënë rezultatet e para.

Qytetarët e linjave 4 dhe 1, janë shumë të kënaqur me shërbimet dhe imazhin që ua kanë dhënë këta autobusa, sic thonë ata kryeqytetit tonë.

Autobusët po të qarkullojnë çdo 5 minuta, dhe 16 orë në ditë, nga ora 06:00 deri në ora 22:00.

Vlenë të theksohet se sot  është thyer/dëmtuar një xham i një autobusi dhe fatmirsisht askush s’është lënduar nga ky sulm derisa hetimet nga policia janë duke vazhduar në të gjitha pistat e mundshme./PrishtinaPress.eu