Behgjet Pacollit i “dhemb zemra” për Shqipërinë

Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli ka reaguar pas përmbytjeve që kanë përfshirë Shqipërinë.

Pacolli thotë se i dhemb zemra nga pamjet e Shqipërisë.

Ai ka shprehur mbështetjen e tij të plotë për “vëllezërit e motrat tona”.

“Më dhemb zemra duke parë këto pamje nga Shqipëria. Unë lutem për popullin shqiptar dhe shpreh mbështetjen time të plotë për vëllezërit dhe motrat tona. Zoti qoftë me Ju!” ka thënë Pacolli.