Para seancës, Haradinaj mbledh nesër ministrat e kabinetit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka ftuar nesër në mëngjes ministrat e kabinetit të tij qeveritar.

Kjo sepse nesër do të mbahet mbledhja e 18 me radhë e Qeverisë.

Kjo mbledhje parashihet të nis nga ora 8:00 dhe mbahet në objektin e qeverisë.