Ministri Bytyçi flet për depolitizimin e sistemit arsimor

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyçi, ekskluzivisht në emisionin “Intervista me Blerimin”, në RTK konfirmoi planet e MASHT-it që të ngrejë cilësinë në arsimin kosovar dhe depolitizimin e sistemit arsimor.
Gjithashtu, në këtë intervistë, flitet për akreditimin në arsimin e lartë, shkarkimin dhe emërimin e bordit të ri të Këshillit Kombëtar të Cilësisë,mësimin gjithëditor,shkollat profesionale, licencimin e arsimtarëve, mbikqyrjen e shkollave, kolegjeve dhe universiteteve, financimin e arsimit, tekstet mësimore, donacionet dhe projektet ndërkombëtare etj.