Video e rrallë: Kadri Veseli i armatosur në radhët e UÇK-së

Në një video të papublikuar më parë, shfaqet Kadri Veseli me pushkë në dorë dhe me uniformë të UÇK-së.

Kreu i Kuvendit të Kosovës, i njohur në luftë si komandant “Luli” shihet duke ecur bashkë me luftëtarë tjerë në luftë.

Pamjet tregojnë dimrit e ftohtë të luftës në Kosovë, me të cilin janë përballur ushtarët çlirimtarë.

Ndiqini pamjet:

blob:http://www.dailymotion.com/14328b8b-1e08-4cae-836c-ce9569bdc159