Limaj në Tiranë, ndanë çmime për kompani nga Kosova e Shqipëria

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj është ftuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë në mbrëmjen e organizuar për ndër të 120 vjetorit të themelimit të saj.

Vetë Limaj ka ndarë disa çmime për kompani nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia.
Në këtë organizim po marrin pjesë krerët më të lartë të tri shteteve.

Ndryshe, Limaj më të marrë postin e zv/kreministrit po tregohet i përkushtuar për të mbështetur prodhuesit vendor. Ai ka pas një serë takimesh dhe ka ndërmarr disa masa më qëllim të mbështetjes se prodhuesve vendor.