Tahiri: Të merren masa ndaj zv/kryeministrit Gashi, për të shtënat me armë

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se organet shtetërore të ndjekjes duhet të merren me rastin e raportuar të shtënave me armë të zyrtarëve të lartë shtetëror, ndër ta edhe një zëvendëskryeministër.

Ministri Tahiri, në RTV Dukagjini, duke komentuar videon që ka qarkulluar në media, e ku në një aheng shihen zyrtarë të lartë shtetërorë, ndër ta edhe zëvendëskryeministri Dardan Gashi duke shtënë me armë, ka thënë se janë pamje të pahijshme.

“Kjo nuk i bën nderë qeverisë së Kosovës. Ai është një shembull shumë i keq. Një zëvendësministër i Kosovës të shihet në pamje të tilla është mjaft e pahijshme dhe nuk mund të arsyetohet në asnjë rrethanë një pamje e tillë”, tha Tahiri.

Ai më tej shtoi se si ministër u bën thirrje institucioneve të marrin masa ndaj këtyre individëve.