Debati që nuk mbahet mend në Kuvend: Haradinaj vs. Opozita (Video)

Vështirë kuptohej në seancën e sotme të Parlamentit se kush është pozitë e kush opozitë gjatë debatit për programin e qeverisë.

Një parti opozitare, bashkë me një tjetër në koalicion qeverisës, e përkrahnin marrëveshjen e demarkacionit që është kusht për liberalizimin e vizave. Ndërkaq, kryeministri Ramush Haradinaj që vet vuri nënshkrimin që kjo ujdi të shkojë në Kuvend dhe vizat i ka në program qeverisës, u bë bashkë me një parti opozitare për të kundërshtuar atë marrëveshje. /Klan Kosova/