Hedhet shorti i Kupës së Kosovës, këto janë çiftet

Eshte hedhur shorti i Digital Kupës së Kosovës për raundin e 4-të. Numri i skuadrave që kanë marrë pjesë ka qenë 14, ndërsa tani dihen edhe çiftet e tyre.

Përballja më interesante padyshim do të jetë mes Trepçës ’89 dhe KF LLapit.

Këto janë gjitha çiftet e rrethit të katërtë: