Ja si e arrestojnë 20 ushtarë izraelit një fëmijë të mitur

Një 14 vjeçar nga Pakistani është arrestuar nga një grup ushtarësh izraelit në Jerusale.

Siç shihet në fotografi, 20 ushtarë izraelitë me armë në duar arrestuan 14 vjeçarin palestinez, Jacsi. Poashtu, të miturit sytë ia kanë  lidhur.

Siç njoftojnë mediat e huaja, forcat e sigurimit palestinez dhe izraelit janë përleshur sot në Bregun Perëndimor.

Kujtojmë që, vendimi i presidentit amerikan, Donald Trump për të njohur zyrtarisht Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit, ka ngjallur reagime brenda komunitetit ndërkombëtar, me përjashtim të Izraelit.

Gjermania, Franca, Italia e shumë shtete të tjera nuk e kanë përkahur vendimin e Trump-it.