Profesori i edukatës fizike vdes në sallë të sporteve

Policia e Kosovës ka njoftuar se një profesor i edukatës fizike ne Leposaviq është lënduar dje, dhe nga lëndimet ka ndërruar jetë.

“Në sallën e sporteve është lënduar profesori i edukatës fizike  mashkull K/Serb, i cili është dërguar menjëherë për tretman mjekësor në shtëpinë e Shëndetit, ku është konstatuar vdekja e tij nga ekipi mjekësor. Njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes, dhe në konsultim me prokurorin dhe familjarët e viktimës, trupi i pa jetë u është liruar familjarëve”, thuhet në raport të policisë.