Bahtiri shpreh ngushëllime familjarëve për vdekjen e aktorit Blerim Peci

Me rastin e vdekjes së aktorit Blerim Peci, kryetari i Komunës se Mitrovicës, Agim Bahtiri, u shpreh ngushëllimet më të thella familjarëve, miqve, kolegëve dhe qytetarëve te Mitrovicës.

“Në këto çaste të rënda, bashkëndjejë me dhimbje e pikëllim ikjen nga jeta të aktorit tonë i cili skenës artistike i ka falur personazhe të ndryshe. Pra, më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të qytetarëve te Komunës së Mitrovicës, të gjithë familjarëve, miqve e kolegëve  të ju shpreh ngushëllimet e mija. Lutemi të gjithë që shpirti i tij të pushojë përjetësisht në paqe”, shton Bahtiri.