Kjo është gruaja nga Skenderaj që dyshohet se u vra nga bashkëshorti

Një grua është vrarë në fshatin Radishevë të Skenderajit.

Viktima dyshohet se është qelluar me armë zjarri nga bashkëshorti i saj për arsyeje ende të panjohura.

Çifti kishin rreth 13 vite martesë, ndërsa bashkëshorti i saj është arrestuar nga policia si i dyshuar.

Magazina.al, ka arritur të sigurojë edhe fotografi të viktimës dhe të dyashuarit.