Zogaj: Nuk ka shenja të radikalizmit islamik në burgjet e Kosovës

Ky është vlerësim i drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogaj

Ai ka thënë për RTV 21 se deri më tani nuk ka pasur asnjë problem me këtë kategori të burgosurish.

Sipas Zogajt, SHKK është e përqendruar që edhe brenda burgjeve këta të burgosur të përgatiten për riintegrim në shoqërinë kosovare, pas pjesëmarrjes së tyre në luftërat e pakuptimta në Siri dhe Irak.